Specializarea Coregrafie a Facultății de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași sărbătorește ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DANSULUI.
 
Vă invitam joi, 27.04.2023, ora 19.00 la Sala Uzina cu Teatru a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” Iași la
trei spectacole de dans contemporan ale tinerilor coregrafi din Iași (drd. Alice Veliche, drd. Pamela Tănasă-Gache și drd. Radu Alexandru) și ale studenților de la cursurile de Artă coregrafică din cadrul Facultății de Teatru.

SIN/SEEN

Este un spectacol de dans contemporan și artă performativă pus în scenă de Gabriel Scalschi și Andrei Tcaciuc despre armonizarea corpului uman și transparența acestuia în fața unui postuman transfigurat cultural, un experiment artistic necesar pentru a surescita atenția și pentru a interoga o dată în plus asupra dilemei privind locul fiecăruia în comunitate și poziționarea individului în raport cu arta.

Andrei TCACIUC
Gabriel SCALSHI
Light design: Andrei Emilian
Identitate vizuală: Aurel ASANACHE

RED LINE

Exagerare, abuz, necumpătare, abundență, desfrâu, preaplin, excedent, extremism, prodigalitate, redundanță, sațietate, suplement, supraabundență, surplus. Mult. Mult prea mult. Mult prea mult de mult. EXCES. De ego, de artă, de timiditate, de ură, de putere, de gândire, de iubire, de zel, de dans, de noi, de muncă, de non-dans, de singurătate, de voință, de tristețe, de lene, de tot și în toate. 
Cu toții știm că e prea mult atunci când depășim linia roșie.

Alice VELICHE
Alexandru RADU
Light design Andrei Emilian

NOMAD (work in progress) – Durata: 30 min

Spectacolul urmărește traseul vieții a unor oamenii diferiți care își caută un sens în realitatea urbană de toate zilele.

Andrei TCACIUC
Gabriel SCALSHI
Juan Cruz LUQUE
Vittoria SILLUZIO
Idee și concept: Juan Cruz LUQUE
Light design: Andrei Emilian
Sound design: Juan Cruz LUQUE

 
Coordonator: conf. univ. dr. Lorette ENACHE

Promovare: CS dr. Mirela Ștefănescu; Ioana Soreanu – Radio Iași

Va asteptam cu drag!