Între 16 octombrie și 10 noiembrie 2023 Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, prin intermediul proiectului CNFIS 2023 FDI F-0130, găzduiește o serie de evenimente dedicate tuturor studenților.

Luna Antreprenoriatului Studentesc (LAS) constă într-o serie de prelegeri, dezbateri, ateliere, sesiuni de dialog cu studenții în cadrul cărora specialiști din diverse domenii artistice (antreprenori de succes, experți în fonduri și proeicte de finanțare europene, manageri de instituții de cultură, curatori, membrii ai ONG-urilor de specialitate) vor veni la Iași pentru a oferi din experiența lor tinerilor studenți și absolvenți ai UANGE.

Evenimentele vor fi structurate pe cele 3 direcții de studiu – muzică, teatru și arte vizuale și se vor adresa tuturor studenților interesați în dezvoltarea cunoștintelor și abilităților în domeniul antreprenoriatului artistic.

Aceștia vor beneficia direct de cunoștințele, sfaturie și îndrumările specialiștilor și vor fi antrenați în diverse ateliere și provocări pentru a-și stimula spritul antreprenorial.

Sunt așteptați la aceste evenimente – deopotrivă studenți, mastranzi, doctoranzi, absolvenți și profesori din cadrul UNAGE!

Coordonator proiect – lector univ. dr. Oana Maria Nae