Nord Arin oferă suport tinerilor studenți și îi încurajează să dezvolte un design inovativ și atractiv pentru o piesă de mobilier premium, din lemn. Această piesă trebuie să se încadreze în stilul minimalist și contemporan al brandului și să fie utilă în zonele de living și dining

Concursul lansat pentru realizarea unui design inovator pentru o piesă de mobilier din gama Nord Arin este adresat studenților Facultății de Arte Vizuale și Design.

Perioada pentru depunerea proiectelor: 01 Martie 2023 – 30 aprilie 2023
Proiectele vor fi depuse prin e-mail la adresa: marketing@nordarin.com. În e-mail trebuie să fie menționate numele studentului, secția facultății din care face parte, precum și datele de contact.

Procesul de jurizare: proiectele vor fi evaluate în funcție de creativitate, inovație, estetică, funcționalitate și respectarea cerințelor de calitate și siguranță. Juriul, format din experți în producția de mobilier, reprezentanți ai brandului Nord Arin vor selecta câștigătorul, va acorda fiecărui proiect o notă de la 1 la 10, ținând cont de criteriile din tema concursului. Nota finală a fiecărui proiect va fi media aritmetică a notelor acordate de fiecare membru al juriului. Clasamentul și câștigătorii vor fi stabiliți în funcție de notele finale ale proiectelor, care vor fi consemnate în procesul-verbal semnat de toți membrii juriului.
Descarcă și parcurge cu atenție condițiile de participare la concursul pentru piesă de mobilier. Succes!